web analytics

Bacaul e coolt – 20 Mai

Suntem bacauani, traim intr-un oras in care se imbina vechiul si noul. Avem case de la inceputul veacului trecut, dar avem si cladiri noi, ante sau post-decembriste. Cum arata ele din punct de vedere arhitectural? Ce este bine si ce nu? Ce ar fi de facut pentru a avea un oras frumos? Asta incearca sa afle Teo duminica.  Dar nu de la arhitecti cu o lunga activitate in domeniu, ci de la “next generation”.

In platoul 1Tv Bacau se vor afla doua tinere, doua eleve in clasa a XI-a de la Colegiul National de Arta “George Apostu”. Sorina Brasoveanu si Ioana Gherghel va vor impartasi cate ceva din viata de elev care a ales sa se pregateasca pentru a deveni arhitect. Vor vorbi despre cum au luat ele aceasta decizie, ce le-a atras spre acest domeniu, ce inseamna de fapt aceasta meserie, ce ar schimba ele in Bacau, cum ar prefera sa arate propriile lor case si multe altele.

   

O discutie deschisa despre trecut, prezent si viitor. Dar toate acestea le veti afla duminica. Fiindca Bacaul e coolt ca de obicei, de la ora 19.30 pe 1Tv Bacau, cu Teodora Ciuraru.

In reluare luni dimineata, de la ora 7.40.