web analytics

Bacaul e coolt – 22 Aprilie

Dupa atatea scandaluri si aberatii din politica romaneasca despre care am tot pomenit pe site, cred ca ar fi timpul sa mai vorbesc si despre ceva frumos, despre ce se mai intampla bun prin targusorul nostru, despre oameni a caror valoare nu se masoara nici in bani nici in mandate de 4 ani… Ceva coolt, dupa cum probabil v-ati dat seama. Si asta pentru ca se apropie duminica, Iar duminica Teo va asteapta, ca de obicei, in fata micilor ecrane. Cu un invitat special.

Dialogul cu Bogdan Matei, actor la Teatrul Municipal “Bacovia” este simplu, lejer si sincer. Veti afla unele amanunte ale vietii de actor, cateva mici secrete din culisele celei de-a VII-a editii ale “Galei Star” la care, desi pe scena era o singura persoana, aceasta nu s-ar fi putut desfasura fara concursul unei “armate” de oameni  ce nu apar niciodata in lumina reflectoarelor. Discutii despre o echipa de oameni pasionati de munca lor, despre surpriza unui premiu si multe altele.

Toate acestea le veti afla duminica 22 aprilie de la ora 19.30 pe 1Tv Bacau, cand Teodora Ciuraru va demonstreaza inca o data ca Bacaul e coolt.

In reluare luni dimineata de la ora 07.40,