web analytics

Bacăul e coolt – 28 Iulie

După trei săptămâni de „relaș” în care au fost redifuzate trei emisiuni din arhiva 1Tv, Bacăul e coolt revine. It strikes again. Dar nu cu Teo, așa cum v-ați obișnuit, ci cu Geo. Din păcate Teodora Ciuraru a ales, din motive personale, să nu mai facă parte din echipa 1Tv. Realizarea emisiunii a fost preluată de Georgiana Prisacaru.

          

Astfel că duminică, 28 iulie, puteți urmări o nouă ediție a acestei emisiuni. Geo îl are ca invitat pe istoricul și scriitorul băcăuan Eugen Șendrea care vine cu „noutăți despre vechiul Bacău”. O discuție relaxată – și chiar relaxantă – pe marginea celei mai recente cărți ale sale, „Istoria necunoscută a Bacăului”, din care nu poate lipsi nota umoristică specifică acestui autor. Puteți afla ce vinuri se produceau în trecut în târgul de pe Bistrița sau cât costa un abonament la o casă de toleranță până în 1944, care era viața culturală, socială sau economică a urbei noastre în trecut și multe altele.

          

Duminică la 19.30 „trecute fix” luați-vă popcorn-ul, berea, așezați-vă comod în fața televizorului, butonați telecomanda și dați pe 1Tv. Nu aveți ce pierde, ba dimpotrivă. Fiindcă  Bacăul e coolt cu Geo și Eugen Șendrea.

          

În reluare luni dimineață, de la 7.40.