web analytics

Bacaul e coolt – 6 Mai

Am intrat iar in “weekend-ul sfarsitului de saptamana” si stim deja ca “se va termina cu un happy-end fericit”. Mergem la picnic sau la beach cu mici si-un drink pe-aici, seara la club sau la un party, totul va fi super, funny, cool. Dar duminica schimbam registrul, fiindca la ora 19.30 Teo ne va spune dobrii vecer iar cineva ii va raspunde spasiba. Ups! Suna ciudat? Pentru cei mai tineri poate ca da. Fiindca lumea e in continua schimbare, iar din noianul de informatie ce ne bombardeaza zilnic razbat expresiile rostite in special in engleza, italiana, spaniola sau germana. Mai vorbeste cineva limba rusa?

Ioana Lambru, actualmente pensionara, a predat timp de 40 de ani aceasta limba. Cum a ajuns sa faca acest lucru, cum a reusit sa-i determine si pe elevi sa invete rusa, dar si alte subiecte interesante despre literatura rusa, lumea moderna si chiar despre fotbal, le veti afla duminica.

Fiindca asa cum v-ati obisnuit, duminica de la ora 19.30 pe 1Tv, Teodora Ciuraru ne demonstreaza inca o data ca Bacaul e coolt.