web analytics

Bacaul e coolt – 8 Aprilie

“Rasfoind” site-urile de stiri in ultimele doua zile, nu am putut sa nu remarc harta Romaniei colorata in verde si galben. Galben in special in zona Moldovei. Asa ca, daca iarna tot incearca sa mai dea un “ghiont”, e bine sa stam pe acasa. In plina sarbatoare de Paste sau de Florii, dupa caz, ne putem uita macar vreo 45 de minute la o anumita emisiune. Cred ca se stie deja despre ce vorbesc… Da, Teo ne asteapta tot la 19.30!

De data aceasta cu doi invitati care sunt foarte rar vazuti (si recunoscuti) de marele public. Doua persoane ce activeaza mai mult “din umbra”, insa au un rol foarte important in stralucirea “luminilor rampei”. Este vorba de Alexandra Lãiu, secretar PR la Teatrul Municipal “Bacovia” si de Doru Mares, secretar literar la acelasi Teatru Municipal.

O emisiune degajata, cu dialoguri captivante realizata, ca de obicei, de Teodora Ciuraru. Se va discuta in special despre a saptea editie a festivalului “Gala Star”, eveniment in plina desfasurare, insa vor fi abordate si alte subiecte interesante.

Asadar nu uitati, duminica, la 19.30, la 1Tv, Bacaul e coolt.

In reluare luni dimineata, de la 7.40.