web analytics

Bacăul e coolt cu Teo și Geo

Istoria se repetă. N-a trecut bine săptămâna că s-a făcut iarăși de weekend… Vremea dă, în sfârșit, semne de adevărată primăvară, mai ieșim la o plimbare, încep acuși grătarele… Și totuși, ca în fiecare duminică seară la șapte jumate trecute fix butonăm telecomanda pe 1Tv și ne așezăm în fața televizorului timp de vreo 30 – 40 de minute. Fiindcă Bacăul e coolt.

În ediția din această săptămână, invitată la Teo este Geo. Dacă nu o știți sau nu ați auzit încă de ea, aveți ocazia acum. Merită. Și nu mă refer doar la cei care au cont pe facebook, deși trebuie să recunosc faptul că și eu tot prin intermediul acestui site am cunoscut-o.

   

Cine este Geo? O fată din Bacău, elevă la una din școlile din urbea noastră. Ce mi-a atras atenția la ea a fost vocea. O voce curată, clară, cum rar mi-a fost dat să aud la cineva de vârsta ei. Am văzut pe facebook câteva filmări făcute cu telefonul. Mai coolt spus, „home made”. Înregistrări realizate fără microfon, doar cu vocea pe negativul melodiilor. De atunci nu am mai avut liniște, mi-am spus că fata asta, dacă dorește să urmeze o carieră artistică, merită pe deplin să fie ajutată. I-am recomandat-o lui Teo și, după foarte puțin timp, iat-o în studioul 1Tv. Poate că pentru unii nu e mare scofală să fii invitat la o emisiune. Dar cine știe, pentru ea aceasta poate fi o rampă de lansare. Poate cineva, undeva, urmărește emisiunea și o poate îndruma spre o adevărată carieră în muzică. Noi, la 1Tv, am vrut să-i oferim șansa asta.

   

Bineînțeles că aș putea spune mult mai multe, dar nu o voi face. Deocamdată. Cum se spune, „nu dau din casă”. Cine dorește să știe mai multe amănunte le va afla duminică, 14 aprilie, urmărind emisiunea. De la 19.30, pe 1Tv, Bacăul e coolt cu Teodora Ciuraru și Georgiana Ciubotaru.

În reluare luni dimineață, de la ora 07.40.

Vă puteți expune părerile sau sugestiile comentând atât aici cât și pe pagina de facebook a 1Tv Bacău dar și, bineînțeles, pe cea a Georgianei. Eu personal vreau să o ajut să reușească. Această emisiune a fost doar un început. Mai am niște idei pentru ea, însă le voi face publice la momentul oportun.