web analytics

Ce mi-e Ponta, ce mi-e altul?

Citesc postări și comentarii despre cel mai recent praf în ochi aruncat de către mafia de la conducerea țării și nu pot să nu rămân perplex constatând cât de îndobitociți am ajuns noi, ca popor.
Un postac aruncă o „pastilă” cu o așa-zisă petiție și de aici ne aruncăm unul la beregata celuilalt. Adică le facem jocul, fiindcă exact pe asta mizează și postacii: „Divide et impera”.

Iată textul integral al petiției:
VICTOR PONTA , NOI POPORUL , ITI CEREM SA NU DEMISIONEZI ! SUNTEM MILIOANE DE OAMENI CARE AVEM INCREDERE IN TINE SI SUNTEM MULTUMITI DE ACTIVITATEA TA IN CALITATE DE PREMIER AL ROMANIEI . NU MOR CAI CAND VOR CAINII . VICTOR PONTA , NU DEMISIONA !

Hmmm… Milioane de oameni…? Mă uit în jurul meu și parcă ceva îmi spune că nu sunt nicidecum atâția. Poate că exprimarea aceasta ar fi fost mai realistă în China sau India…
Prin această așa-zisă petiție se încearcă o manipulare grosolană a națiunii. Aș vrea să-l întâlnesc pe cel care a „fătat” această aberație și să-mi demonstreze la care „milioane de oameni” se referă. Ca să nu mai spun că mie, un simplu om care face parte din acest popor, nu mi-a cerut nimeni părerea, dar postacul mă include automat și pe mine în șleahta acestor trădători de țară și de neam.

Citește articolul