web analytics

Cine pe cine terorizează?

Pe 7 ianuarie în Franța s-a comis un atentat. Au fost ucise 12 persoane. Toată Europa e în picioare. Comentarii pe facebook, articole pe diverse site-uri, toate televiziunile au alocat spațiu de emisie larg pentru a discuta, dezbate, analiza ce s-a întâmplat acolo. Sau pur și simplu pentru a bate apa în piuă.
Personal NU pot fi de acord cu omorârea altor oameni. Păcat de cei uciși. Da, e o crimă, iar Europa reacționează.
DAR
Nu am văzut nici Europa în picioare nici emisiuni în care să se dezbată la fel de concret miile de crime făcute prin Gaza, Irak, Afghanistan și prin alte părți de „prietenii” noștri americani și israelieni.

APphoto-YE Mideast Israel Palestinians

Gaza 1
Oare doar faptul că s-a întâmplat într-o țară europeană contează? Oare doar faptul că descreierații ăia strigau Allah Akbar înseamnă „by default” că sunt musulmani? Allah Akbar pot striga și eu! Ba chiar cu accent arăbesc dacă exersez puțin. Și…?
Deja au apărut la știri tot felul de informații hilare (ca să nu spun de-a dreptul idioate), un exemplu fiind Cartea de Identitate „uitată” de un terorist în mașină. Să fim serioși…
Și în 2001 în molozul de la WTC s-a „găsit” pașaportul unuia dintre teroriștii aflați în avion. (!?) După ce – în versiunea oficială – avionul a explodat la impactul cu turnul, a ars circa o oră în vâlvătaia kerosenului, turnul de vreo 400 de metri s-a prăbușit și, minune Dumnezeiască (sau Allahicească)! În mormanul de ruine s-a găsit pașaportul. Tocmai al teroristului din avion! Impecabil de curat, neatins de foc! Bă, da’ mă leși…?

Citește articolul