web analytics

Comunism, capitalism sau ALTCEVA? (I)

Este demonstrat că actualele sisteme, cel comunist și cel capitalist, nu sunt viabile. Ambele duc în timp la același rezultat: genocid sub diverse forme, apoi autodistrugere. De multe ori mă distrează știrile cum că NASA a descoperit nu știu ce galaxie la „n-șpe” milioane de ani-lumină, că nu știu ce Institut de cercetare a descoperit vreun leac minune pentru prelungirea vieții, cum va arăta omul peste vreun milion de ani, etc. Eu unul mă întreb, uitându-mă în jur, cum va arăta omenirea peste doar 50 de ani! Dacă ea va mai exista continuând cu aceste sisteme!

Singura soluție este ceea ce s-a început deja la nivel mondial: schimbarea totală a sistemului. Implementarea unui sistem bazat pe valoarea omului și nu a banului. Iar banul, încet-încet să fie înlăturat.
Pare o utopie, dar dacă judecăm logic, lăsând deoparte orice îndoctrinare și orice regulă impusă de societatea actuală și de Biserică și știm cum să punem lucrurile la punct, vedem că nu este. Se poate. Însă pentru asta trebuie început cu schimbarea care deocamdată frizează imposibilul: mentalitatea omului. Lucru care, la fel, se poate. Extrem de greu, dar se poate.
Bineînțeles, nu trebuie să ne așteptăm ca acest sistem să fie implementat și acceptat peste noapte. El va deveni viabil peste 10 ani, peste 50, peste o sută sau poate mai mult. Dar trebuie început de undeva.
Probabil unii vor spune că am luat-o razna. „Cum să existe o lume fără bani? Cum vom mai cumpăra și cu ce? Care va mai fi etalonul valorii”? Uite tocmai de mentalitatea asta trebuie să scăpăm. Mentalitate indusă și impusă de guvernul bancar-corporatist care conduce lumea din umbră.

Citește articolul