web analytics

Comunism, capitalism sau ALTCEVA? (II)

Dacă vrei să controlezi o națiune, înfometeaz-o

Știm că partidele politice sunt doar o hazna puturoasă în care masoneria își ascunde crima organizată: prostituție, spălare de bani, droguri, trafic de ființe umane, trafic de arme, trafic de materiale rare, omucideri, șantaj, etc. Ei, drojdia societății. cei autointitulați Ilumnati sau Elitiști sunt de fapt ultimii în regnul uman, de cea mai joasă speță, lipsiți de orice urmă de umanitate și călăuziți de un singur principiu: banul acum, nu contează cum și de unde.” Și toate acestea prin mijlocirea partidelor politice și lojelor masonice care ne-au împuțit țara și au spurcat acest pământ sfințit cu sângele părinților și bunicilor noștri.

Ceaușescu a fost asasinat fiindcă încurca socotelile FMI-ului și Băncii Mondiale, adică ale Guvernului Mondial. Începând din 1990, cu ajutorul politicienilor apăruți „din neant” odată cu așa-zisa Revoluție și care s-au autoproclamat salvatori ai țării, s-a trecut la distrugerea progresivă a României și a românilor pe plan alimentar:

În 1992 se distrug din temelii marile Complexe de creșterea porcinelor, cantitatea de carne de porc autohtonă scade la un sfert și pretul ei crește exagerat pentru că instituții corupte ale Statului dispun importuri piperate. Nu este nimeni anchetat pentru subminarea zootehniei și a siguranței naționale.

În 2001, aceleași instituții corupte ale Statului, ajutate de către presa controlată de acestea, terorizează populația cu “boala vacii nebune” dispunând atât distrugerea șeptelurilor de bovine ale fermelor mari cât și sacrificarea vitelor deținute de săteni, deși rapoartele SRI arătau foarte clar că e vorba de interesele unor cercuri mega-infracționale de a distruge zootehnia românească și introducerea pe piață a comerțului cu carne de vită din import la prețuri exagerate. La fel, nu este nimeni anchetat pentru subminarea sănătății și a siguranței naționale.
Dar eu mă încăpățânez să cred că singurele vaci nebune erau cele care prezentau aceste știri.

Citește articolul