web analytics

Comunism, capitalism sau ALTCEVA? (V)

Fudulie sau unitate?

Spuneam nu demult că înainte de orice altceva trebuie umblat la „setările” mentalității omului de rând. Să fie scos de sub negura oricărei îndoctrinări. Să fie conștientizat că dacă vrea să trăiască mai bine este absolut necesar să gândescă logic, să discearnă cu propria-i minte, indiferent de încercările de manipulare ale altora. Să devină practic un fel de Toma Necredinciosul. Să nu mai accepte să ia nimeni decizii în numele lui. În orice plan, în orice domeniu.

Numai în acest mod ar putea să iasă de sub cizma bancar-corporatistă și ar putea să-și dea seama că se poate și altfel. Să realizeze cu propria gândire că trebuie să facă tot ce-i stă în putință ca să anihileze dominația actualelor sisteme, atât cel comunist cât și cel capitalist. Care au, de fapt, aceeași conducere din umbră: bancherii. Au fost câțiva, puțini la număr, care au avut inițiativa de a se pune contra lor. Dar, fără o susținere concretă din partea populației manipulate de „oamenii de bine”, aceștia au fost înlăturați. Doar două exemple ar fi Ceaușescu și Ghaddafi. Aceștia au dat cu flit și FMI-ului și Băncii Mondiale și NATO și altor organisme de control a popoarelor. Și au fost asasinați.

Mai crede cineva că în Decembrie 1989 în România a fost Revoluție? Adică revoltă a poporului? Să fim serioși. De mult timp au început să iasă la iveală adevăruri bine ascunse la acea vreme. Doar că din păcate este destul de târziu. Dar nu este nici prea târziu încă pentru „a lua taurul de coarne”.

Citește articolul