web analytics

Cine pe cine terorizează ?

Pe 7 ianuarie în Franța s-a comis un atentat. Au fost ucise 12 persoane. Toată Europa e în picioare. Comentarii pe facebook, articole pe diverse site-uri, toate televiziunile au alocat spațiu de emisie larg pentru a discuta, dezbate, analiza ce s-a întâmplat acolo. Sau pur și simplu pentru a bate apa în piuă.
Personal NU pot fi de acord cu omorârea altor oameni. Păcat de cei uciși. Da, e o crimă, iar Europa reacționează.
DAR
Nu am văzut nici Europa în picioare nici emisiuni în care să se dezbată la fel de concret miile de crime făcute prin Gaza, Irak, Afghanistan și prin alte părți de „prietenii” noștri americani și israelieni.

APphoto-YE Mideast Israel Palestinians

Gaza 1
Oare doar faptul că s-a întâmplat într-o țară europeană contează? Oare doar faptul că descreierații ăia strigau Allah Akbar înseamnă „by default” că sunt musulmani? Allah Akbar pot striga și eu! Ba chiar cu accent arăbesc dacă exersez puțin. Și…?
Deja au apărut la știri tot felul de informații hilare (ca să nu spun de-a dreptul idioate), un exemplu fiind Cartea de Identitate „uitată” de un terorist în mașină. Să fim serioși…
Și în 2001 în molozul de la WTC s-a „găsit” pașaportul unuia dintre teroriștii aflați în avion. (!?) După ce – în versiunea oficială – avionul a explodat la impactul cu turnul, a ars circa o oră în vâlvătaia kerosenului, turnul de vreo 400 de metri s-a prăbușit și, minune Dumnezeiască (sau Allahicească)! În mormanul de ruine s-a găsit pașaportul. Tocmai al teroristului din avion! Impecabil de curat, neatins de foc!

WTC pasaport

Conform raportului oficial, paşaportul lui Satam Al Suqami a ieşit din buzunarul teroristului, a zburat prin explozie vreo 90 de etaje şi a aterizat la două blocuri distanţă cu toate paginile la locul lor. Asta în ciuda faptului că oamenii au fost pur şi simplu vaporizaţi, corpurile lor fiind imposibil de găsit. Bă, da’ mă leși…?
Tot mapamondul a pus botul la manipularea americanilor și, drept răzbunare, Irak-ul a fost invadat. După ce americanii au turnat mii de bombe în capul oamenilor, hopa! Stai, că nu Saddam e vinovat, ci Bin Laden! Dar nici nu s-au dat plecați din Irak.
Bineînțeles că în America, acasă la „mama democrației” au fost înăsprite măsurile de „siguranță națională.” Poporul american s-a trezit cu libertățile tăiate cum ne-am trezit noi cu pensiile și salariile pe vremea Bocului. În America ești liber. Ca porcul din coteț. Pentru ca națiunea să nu miște în front și să strice ploile Rothschild-ilor și corporațiilor.
Cam același lucru se vrea făcut și în Europa cea plină de democrație: o nouă era sclavagistă. Fiindcă bancherilor și corporatiștilor li s-a făcut frică văzând că lumea a început să deschidă ochii și să ia măsuri contra sistemului controlat de ei. Astfel că au aplicat Regula de trei pași:
1 – Au creat o problemă. Au racolat niște imbecili îndoctrinați pentru a le face treaba murdară.
2 – Au așteptat reacțiile mulțimii, care s-au manifestat instant, cerând dreptate. S-au făcut „cercetări minuțioase” și s-au găsit vinovații. Adică DOAR ăia care au apăsat pe trăgaci. Și urmează Pasul
3 – Vor veni cu „soluția”: înăsprirea măsurilor de securitate pentru combaterea terorismului. Vor institui reguli aberante care vor călca în picioare tot ce se trâmbițează despre Drepturile și Libertățile Omului.
Și totuși nu pot să nu revin la ideea de la început: de ce nu se rățoiesc atât mai marii lumii cât și populația la mars-al-solidaritatii-0Israel și la SUA care ucid MII de oameni nevinovați? De ce nu se adună oamenii cu zecile sau sutele de mii cum au făcut-o la Paris și atunci când Israelul mai scuipă câte o rachetă în Gaza, sau americanii în Afghanistan? Cu ce este mai presus un francez față de un irakian, un palestinian sau un afghan? Nu am văzut nici Europa nici America prea dornice să caute și să dea în vileag „teroriștii” care au tras în decembrie 89. Nu e cam… „curios”?

1989 - 2 1989 - 1 1989 - 3
Acum a fost în Franța. Mâine va fi în altă parte. Nu știm unde și când, dar va fi. Fiindcă oamenilor simpli trebuie să li se inoculeze frica pentru a putea fi controlați mai ușor. Se va da, bineînțeles, vina tot pe musulmani, deși întreg vestul Europei este într-un amplu proces de musulmanizare. Este dovedit faptul că țări precum Franța, Anglia sau Spania peste vreo 50 de ani vor fi state cu populație predominant musulmană. Iar asta în mod natural, datorită emigranților.
Iar englezii se tem de emigranții români… Ei, englezii, care au colonizat jumătate de mapamond, se tem să nu fie colonizați. De români… Ha!
Pentru mine chestiile astea cu „teroriștii musulmani” sunt egale cu zero. Teroriști sunt doar câțiva descreierați care butonează destinele a 7 miliarde de oameni. Grupări teroriste musulmane în adevăratul înțeles NU sunt nici Al-Qaeda nici ISIS. Astea-s grupări făcute, comandate și finanțate de marii bancheri tocmai pentru a băga frica în noi, cei simpli. Pentru mine grupările teroriste reale poartă alte denumiri: NATO, UE, ONU, OMS, etc.
Încă o dată spun, păcat de cele 12 persoane ucise. Dar, după umila mea părere, arestându-i doar pe cei care au tras NU înseamnă că s-a rezolvat cazul. Buba e mult-mult mai sus și poartă nume grele. Iar toată treaba cu atentatul din Franța, ca și 9/11, ca și JFK, ca și altele, mie îmi put a făcătură. Adevărații teroriști sunt liberi și planifică deja următorul masacru.
Iar Serviciile Secrete ultra-mega-super dotate și tehnologizate în care se bagă bani cu nemiluita au, „deodată”, o problemă: „nu află” nici când se pun la cale atentate, nici „nu știu” cine sunt făptuitorii. Dar știu exact când eu îi spun la telefon nevestei mele să mă aștepte dezbrăcată.
S-a spus la știri că unul dintre atacatorii de pe 7 ianuarie este cunoscut de Serviciile Secrete și era supravegheat. Repet: SUPRAVEGHEAT. Pe bune??? Supravegheat de serviciile secrete? Ha! Bună supraveghere, n-am ce zice…
Dacă asta este supraveghere și astea sunt Serviciile Secrete ale SISTEMULUI în fundul cărora se pompează anual zeci de milioane de euro din buzunarele noastre, atunci… Shalom alehem! (Pace tuturor!)

 
Scris de Marian, 9 Ianuarie 2015