web analytics

Comunism, capitalism sau ALTCEVA? II

Dacă vrei să controlezi o națiune, înfometeaz-o

Știm că partidele politice sunt doar o hazna puturoasă în care masoneria își ascunde crima organizată: prostituție, spălare de bani, droguri, trafic de ființe umane, trafic de arme, trafic de materiale rare, omucideri, șantaj, etc. Ei, drojdia societății. cei autointitulați Ilumnati sau Elitiști sunt de fapt ultimii în regnul uman, de cea mai joasă speță, lipsiți de orice urmă de umanitate și călăuziți de un singur principiu: banul acum, nu contează cum și de unde.” Și toate acestea prin mijlocirea partidelor politice și lojelor masonice care ne-au împuțit țara și au spurcat acest pământ sfințit cu sângele părinților și bunicilor noștri.

Ceaușescu a fost asasinat fiindcă încurca socotelile FMI-ului și Băncii Mondiale, adică ale Guvernului Mondial. Începând din 1990, cu ajutorul politicienilor apăruți „din neant” odată cu așa-zisa Revoluție și care s-au autoproclamat salvatori ai țării, s-a trecut la distrugerea progresivă a României și a românilor pe plan alimentar:

În 1992 se distrug din temelii marile Complexe de creșterea porcinelor, cantitatea de carne de porc autohtonă scade la un sfert și pretul ei crește exagerat pentru că instituții corupte ale Statului dispun importuri piperate. Nu este nimeni anchetat pentru subminarea zootehniei și a siguranței naționale.

În 2001, aceleași instituții corupte ale Statului, ajutate de către presa controlată de acestea, terorizează populația cu “boala vacii nebune” dispunând atât distrugerea șeptelurilor de bovine ale fermelor mari cât și sacrificarea vitelor deținute de săteni, deși rapoartele SRI arătau foarte clar că e vorba de interesele unor cercuri mega-infracționale de a distruge zootehnia românească și introducerea pe piață a comerțului cu carne de vită din import la prețuri exagerate. La fel, nu este nimeni anchetat pentru subminarea sănătății și a siguranței naționale.
Dar eu mă încăpățânez să cred că singurele vaci nebune erau cele care prezentau aceste știri.

În 2005, aceleași instituții în cârdășie cu aceeași presă controlată înnebunește populația cu “gripa aviară” și se dispune abuziv uciderea păsărilor din fermele avicole mari și din gospodăriile țăranilor din anumite zone ale țării , deși rapoartele SRI arătau foarte clar, ca și în cazul bovinelor, că este vorba de interesele acelorași cercuri mega-infracționale de a distruge avicola românească și introducerea pe piață a comerțului cu carne de pasăre din import, bineînțeles tot la prețuri exagerate.

În 2010 aceleași instituții și aceeași presă panichează populația cu “gripa porcină” și se dispune, din nou abuziv, uciderea porcilor din gospodăriile țăranilor din anumite zone ale țării deși rapoartele SRI aratau foarte clar – a câta oară – ca și in cazul bovinelor, că și de această dată este vorba de interesele acelorași grupări infractionale de a distruge zootehnia românească și introducerea pe piață a comerțului cu carne de porc din import la prețuri exagerate! Nici de această dată nu e nimeni anchetat pentru subminarea sănătății și a siguranței naționale.

În 2013, cu ajutorul SRI se descoperă tone de mezeluri de import stricate, din Germania, vândute populației în hipermarketuri, dar instituțiile statului, ajutate de mass-media subordonată, în loc să dispună anchetarea vinovaților pentru – iarăși – subminarea sănătații în masă a populației și încălcarea siguranței naționale, dispun atacarea mediatică , sub toate formele, a Serviciului Român de Informații!

În 2014, tot SRI-ul este cel care descoperă zeci de tone de carne de import stricatăexpirată de 3 ani, în depozitele hipermarketurilor patronate de occidentali. Nici un hipermarket nu este închis și nici un vinovat nu este anchetat, în schimb aceleași instituții corupte ale statului devin avocați ai hipermarketurilor și le învață să dea în judecată… SRI-ul, iar tema principală a dezbaterilor din presă devine „da’ de ce se amestecă SRI în comerț ?”. Și bineînțeles că în nici o știre nu se specifică în care hipermarketuri s-a descoperit acea carne.

De 25 de ani suntem sabotați cu gripe porcine, aviare, boala vacii nebune și alimente de import care ne pun viața în pericol, de 25 de ani se iau munți de bani pe diversiune, de 25 de ani SRI e și el sabotat de către alte instituții, dar nimeni nu este anchetat! Ce să mai vorbim de condamnat…

Odată cu anunțarea „descoperirii” acestor viruși și a acestor boli la animale, onor Ministerul Sănătății se face că ia măsuri de combatera a lor și de protejare a populației. La intrarea și ieșirea din localități mașinile se spală cu „dezinfectant”, de fapt apă chioară, eventual cu puțin detergent pentru miros, apoi se anunță că populația trebuie să se vaccineze. Se cheltuie milioane pe importuri, în timp ce Institutul Cantacuzino, singurul care fabrică vaccinuri în România se zbate între supraviețuire și desființare. Iar după câtva timp a ieșit la iveală faptul că acele vaccinuri aduse de prin Franța nu au nici în clin nici în mânecă cu afecțiunile pentru care au fost aduse. Ba mai mult, acestea dau reacții adverse extrem de periculoase. Cu alte cuvinte, s-au adus medicamente pentru a se îmbolnăvi populația.
Personal nu m-am lăsat convins. Nu am făcut nici unul dintre aceste vaccinuri. Și iată-mă. Încă mai trăiesc și sunt sănătos. Chiar mai sănătos decât unii care s-au lăsat manipulați de știrile alarmante din mass-media aservită.

„Marea realizare” a onor Guvernului României, programul „Laptele și cornul” oferit cu atâta mărinimie copiilor din grădinițe și școli este o altă tâmpenie pentru a se mai cheltui aiurea niște bani și a mai îmbolnăvi copiii. Concret, acel „corn” în formă de baton este aproape de neconsumat. Cât despre lapte… Pe 16 ianuarie 2014 fiica mea, la clasa pregătitoare fiind, a primit „prețiosul” aliment. M-am uitat la data expirării și… surpriză: 08.06.2014! Acum, la începutul sfârșitul lunii mai, la școala respectivă termenul de valabilitate al laptelui este pe undeva prin noiembrie. Și mă întreb: cât de bun și de natural poate fi un lapte care expiră peste vreo jumătate de an…? Din fericire fiica mea nu-l consumă. Imediat ce l-a primit, acesta ia drumul coșului de gunoi.

Iar niște cretini tineri se pișă pe el de vot, ca și alți imbecili care nu au catadicsit să meargă să pună o ștampilă. Cum am mai spus, poate nu schimbau rezultatul scrutinului prin asta, dar măcar arătau că le pasă. Măcar de viitorul copiilor lor. Dar nu. Atâta timp cât micul nu le este amenințat cu dispariția de către UE, viața e frumoasă, să tot trăiești în România…

Scris de Marian, 31 Mai 2014