web analytics

Comunism, capitalism sau ALTCEVA? IV

Nici Pământul nu-i încape, nici averea nu le-ajunge

Băi fraților, „nu știu alții cum sunt”, dar eu în mod sigur și precis sunt mai dus cu pluta. Fiindcă în „mansarda” mea, printre păianjeni și alte lighioane neidentificate sunt și vreo câțiva neuroni rătăciți care nu au liniște până nu găsesc niște explicații logice. Așa că s-au apucat de calculat.

Am învățat la geografie – sau dacă am uitat ne mai ajută „Sfântul Goagăl” – că suprafața uscatului pe planeta Pământ este de 148 939 100 Km2. Pentru a mai ușura calculele putem rotunji la 149 de milioane de Km2. Ceea ce s-ar traduce prin 1 490 x 1015 m2. Asta înseamnă 14 900 000 000 ha. Adicătelea aproape 15 miliarde de hectare.

Să presupunem prin absurd că numai pe 10% din întreaga suprafață omul ar avea condiții optime de trai. Restul de 90% să considerăm că ar fi impropriu pentru om (Antarctica, Sahara, Himalaya, jungla amazoniană, Siberia, etc).

Împărțind toate cifrele de mai sus la 10 rezultă o suprafață de circa 14,9 milioane de Km2. Adică în metri pătrați, circa 149 000 000 000 000. E un număr prea mare? Iar dacă împărțim acești 149 000 de miliarde de metri pătrați la 7 miliarde cât este cu aproximație populația totală de pe Terra, rezultă 21 285. Faceți calculul și vă veți convinge.

În consecință, folosind doar 10% din suprafața uscatului, fiecărui om din cei 7 miliarde de pe Pământ i-ar reveni mai mult de 21 de mii de metri pătrați!

Dar din păcate iată că unii tot nu au loc, se simt cam înghesuiți. Ca să parafrazez titlul unui film celebru, „Lumea nu e de ajuns”…

Cât despre bani… Niciodată nu sunt destui bani pentru Educație, pentru Sănătate, pentru hrana săracilor. Dar se găsesc urgent mii de miliarde de dolari când un cretin vrea să arunce bombe în capul altui cretin fiindcă ăla are petrol sau aur sau mai știu eu ce bogății prin subsolul țării sale. Iar pentru cretinii ăștia se duc să se lupte și să se ucidă între ei milioane de proști. Care nu au nimic de câștigat, ci doar de pierdut. Chiar și propria viață. Treaba cu „eroii” căzuți pe câmpul de luptă întru binele țării (SUA, Rusia și altele) nu sunt decât abureli și manipulare. Iată, SUA au aproape 900 de baze militare în circa 185 de țări. Oare pentru ce…? Pentru binele țărilor respective? Aiurea-n beci! Pentru apărarea și îngășarea conturilor câtorva descreierați.

De pildă numai Făt-Frumosul din poza alăturată – la apariția căruia, fie vorba între noi, aproape că s-a voalat filmul în aparat – deține, împreună cu familia sa, numită Rothschild, o avere estimată la aproximativ 500 de trilioane de dolari. Adică cinci sute de mii de miliarde. O sumă pe care mintea noastră de om simplu nu o poate înțelege și care în cifre arată cam așa:
500 000 000 000 000 $.

Iar încep neuronii ăia să mi se agite frenetic și mă pun pe calculat: dacă e să împărțim cele 500 de trilioane de dolari la cei 7 miliarde de locuitori ai Terrei rezultă că fiecăruia dintre aceștia i-ar reveni aproape 71 500 de dolari. 71 500! Fiecărui om de pe Pământ! Și aici vorbim doar de banii deținuți de o singură familie! Dacă ar fi să împărțim și averile celorlalte familii „ceva mai sărace” decât Rothschild, de-alde Astor, Bundy, Rockefeller, Onassis, Van Duyn și încă vreo câteva, ar rezulta că de la prima până la ultima persoană din lumea asta ar putea trăi liniștită fără absolut nici o grijă. Asta chiar și în sistemele actuale, construite pe puterea financiară.

Dar la fel, din păcate ălora tot nu le ajunge…

Nu am reușit niciodată să înțeleg cum sunt setate mințile ăstora. Cum pot fi atât de diabolici, atât de lipsiți de orice urmă de omenie, lipsiți complet de orice scrupul. Care este plăcerea lor de a chinui atâtea miliarde de semeni doar fiindcă ei au acumulat în propriile conturi mai bine de 90% din totalul banilor de pe întreg mapamondul. Ar fi mult mai simplu dacă ne-ar extermina pe noi, ceilalți, într-un timp foarte scurt, dacă ăsta vor ei să fie rezultatul final. Dar nu. Le-ar strica lor plăcerea de a ne vedea chinuindu-ne. Probabil n-ar mai juisa dacă nu ne-ar vedea jupuiți de șapte rânduri de piei pentru a contribui la conturile lor.

Nu vreau să-mi spună nimeni nici de Dumnezeu nici de Satana. Nici că și-au vândut sufletul Diavolului. Să nu-mi spună nimeni de profeții. Nici de Nostradamus, nici de Sundar Singh, nici de Carmen Harra, nici citate din Biblie. Fiindcă de 2000 de ani se tot propovoduiește a doua venire a lui Mesia și nașterea Antichristului. An de an apar tot felul de „clarvăzători” sau se descoperă tot felul de „profeții”. Iar astea în funcție de evenimentele din lume. Întotdeauna ele spun că „în perioada următoare…” Care perioadă următoare? Din cunoștințele mele o perioadă înseamnă un început clar și un final la fel de clar. De la ora, ziua, luna sau anul X  până la ora, ziua, luna sau anul Y. Or eu nu am găsit asta pe nicăieri. Totul rămâne la stadiul de „o să…” Când…? Rămâne de văzut. Ca și sfârșitul lumii care se tot „prevede” dar mereu dă cu virgulă…

Însă până va veni acel sfârșit profețit de sute de ani se pare că ne vom sfârși noi înșine, unul pe celălalt. Fiindcă omul simplu este tot mai sărac iar instinctul de conservare îl duce la măsuri disperate. Bărbați își bat femeile, femei își ucid copiii, copii își ucid părinții și bunicii, oameni care au fost persoane respectabile la vremea lor – profesori, medici, etc – ajung să cerșească pe străzi sau să se sinucidă, tot mai mulți tineri iau calea drogurilor și a prostituției. Este cineva tras la răspundere pentru aceste nenorociri, pentru această bătaie de joc la adresa omului și a condiției umane? Nu. Fiindcă acei care decid toate astea sunt bine ascunși în turnul lor de fildeș de unde dau ordine, de unde dirijează și manipulează. Iar când văd că lumea deschide ochii mai inventează câte un război sau atac terorist. Mai crede cineva astăzi că Bin Laden a fost în spatele afacerii WTC din 11 septembrie? Sincer, știind cum funcționează propaganda americană, am serioase dubii chiar și în privința existenței reale a acestui Bin Laden drept cap al tuturor răutăților. Fiindcă prea multe lucruri nu se leagă. Pentru mine Bin Laden este un fel de Ali-Baba. O poveste. Iar Al-Qaeda o structură pusă la punct tot de americani. Cert este că aceștia și-au demolat cele două turnuri pentru ca proprietarul lor, Silverstein, să încaseze o asigurare de 14 miliarde de dolari. Când el le cumpărase câteva luni mai devreme cu… 150 de milioane. Despre asta am mai scris în articolul Puterea din „Ochiul dracului”. Și nici acolo neuronii nu mi-au dat pace și au calculat cât timp mi-ar fi necesar mie, la salariul actual, să acumulez acea sumă. Citiți și vă cruciți.

Un alt scop urmărit prin așa-zisele atentate a fost panicarea populației tocmai pentru a fi mai ușor de controlat. Propaganda „anti-teroristă” este de fapt o manipulare ordinară la scară mondială pentru ca ei, americanii, adevărații teroriști ai lumii, să controleze omenirea din ordinul celor câteva lichele cu bani (prea) mulți ascunse prin cine știe ce buncăre. Atât americanilor cât și restului lumii li s-au impus noi restricții, li s-au restrâns din libertăți. Mai crede cineva astăzi că la americani este democrație în adevăratul sens al cuvântului? Aiurea! Acolo ești liber cât ți se permite. La fel de liber ca porcul în coteț. Și chiar mai crede cineva că Obama este conducătorul Statelor Unite? Nu spunea chiar el în campania electorală că va opri toate războaiele în care sunt implicate SUA și va aduce soldații acasă? Și…? Baliverne! El nu este decât o marionetă iar păpușarii sunt în umbră. Dacă „mișcă-n front” dispare. Știm foarte bine cum a sfârșit un președinte care începuse să spună adevărul. Harvey Lee Oswald l-a împușcat pe Kennedy? Posibil. Dar mi se pare absolut curios cât de grabnic a fost „curățat” și el… La noi Ceaușescu a fost asasinat tot din aceleași motive. Începuse să vorbească prea mult, dar mai ales făcuse prea multe și le strica masonilor socotelile.

Iată ce spune actorul american Eddie Griffin despre… americani. Urmăriți cu atenție și gândiți:

Însă, cum spuneam într-un articol anterior, iată că i-a cam cuprins frica. Realizează că  omul simplu a început să-și deschidă ochii și mintea și să acționeze. Realizează, de asemeni că marea masă s-a săturat de sistemele actuale, bazate pe puterea banului. Oamenii vor altceva. Ei vor ca adevărata valoare să o constituie omul și nu niște petice de hârtie tipărită. Ei nu cer decât atât: dreptul lor la viață. O viață normală. Și pentru asta au început să se organizeze. Atât în lume cât și în România. Despre acestea voi scrie mai pe larg într-un articol viitor.

În toată nebunia asta de pe plan global este mai mult decât probabil să izbucnească cel de-al treilea război mondial. Doar că de această dată nu vor mai fi lupte între națiuni, ci între clase sociale. Fiindcă trebuie eradicat întregul sistem. Din temelii. Marea problemă este că masacrul va avea loc tot între oamenii simpli. Hienele vor sta ascunse. Sau poate că totuși noi, oile, dacă vom ști să ne organizăm, vom reuși să pătrundem în bârlogul acestora și să-i luăm la „scărpinat”…

Scris de Marian, 2 Iunie 2014

seers cmp badge