web analytics

Puterea din “Ochiul dracului”

Dezumanizarea umanității – partea a șaptea

De ani buni încoace, în special după demolarea turnurilor WTC aud și citesc despre tot felul de „teorii ale conspirației” care încearcă să ne demonstreze că lumea nu este așa cum o știm sau cum am vrea-o noi, oamenii simpli. Sunt articole și filme care vor să atragă atenția asupra pericolului care ne paște pe noi, cei mulți. Că nu suntem altceva decât niște cobai, niște ființe cu aspect umanoid pe care mai marii lumii fac experimente, și nicidecum oameni.

Cât este adevăr și cât ficțiune?

Eu personal sunt ferm convins că nu sunt doar povești. Las deoparte aberațiile așa-zișilor „mari prooroci” care an de an ne tot propovăduiesc războaie mondiale, venirea lui Mesia sau a Antichristului, molimi, date exacte ale sfârșitului lumii, moment pentru care prostimea se pregătește în cele mai bizare, ilare și ilogice moduri dar care trec ca orice zi obișnuită. Nu cred că mai are rost să comentez aici, fiindcă despre toate astea am mai scris. Însă privind în jurul meu, în lumea reală, constat că toate acestea nu sunt doar simple teorii. Suntem bombardați zi de zi cu informații false, o propagandă a cărei dimensiuni mintea noastră, a omului simplu, nici n-o poate cuprinde. De ani de zile ni se inoculează treptat, prin mesaje subliminale sau fățișe anumite idei care numai spre binele nostru nu sunt. Toate sunt făcute pentru a ne sărăci și a ne extermina. Sunt unii bogătași ai lumii ca Ted Turner, Bill Gates, familiile Rothschild, Astor, Bundy, Rockefeller și alții pentru care, ca să parafrazez un film celebru, „Lumea nu e de ajuns”. În opinia lor, suntem prea mulți viețuitori pe planeta asta și le cam deranjăm viața tihnită. Cum la fel am mai scris, ăștia și-au pus în minte să salveze planeta. Pentru ei și familiile lor, bineînțeles, făcându-ne să ne nimicim între noi.

Cu foarte mici excepții, guvernele lumii sunt aservite intereselor marilor bogătași. Și aici este inclus și cel al României. Chiar credem că însăși marea „democrație” numită S.U.A. este condusă de Obama, de Parlament și Senat? Să fim serioși. Ăștia-s doar „afișul”. Toate deciziile se iau undeva în umbră, în spatele unor uși ferecate. Iar cei ce sunt oficial la conducere sunt constrânși să acționeze după cum li se comandă. Oricine face un pas în lateral este eliminat, sub diverse forme, inclusiv „simple accidente”…

M-am convins, de asemeni, că din această conspirație mondială fac parte și cei ce conduc România. Bineînțeles, nu ca putere decizională, ci doar simpli executanți. Fiindcă nimic din ce ne promit înainte de alegeri nu se respectă după. Poate doar niște lucruri insignifiante, un fel de „praf în ochii noștri”, un oscior aruncat unei haite de câini. Și aici nu mă refer la vreo formațiune politică anume, ci la întreaga clasă politică românească, la toți cei care s-au perindat pe la putere în ultimii 23 de ani. Nimeni nu a făcut absolut nimic spre binele românului de rând. Ba din contră, l-au sărăcit, l-au subjugat, l-au îndatorat, l-au vândut, l-au aruncat în sclavie. Toate astea sub pretextul evoluției situației internaționale. Situație dirijată, bineînțeles, din spatele acelor uși… ONU, OMS, NATO, UE, formațiuni inventate de cei cărora nu le mai ajunge pământul și averea, pentru care omul ca ființă, ca entitate, are valoare zero.

Ceaușescu a fost îndepărtat fiindcă România devenise prea obraznică, nu se mai supunea intereselor altora. Devenise o țară producătoare, exportatoare, independentă din punct de vedere energetic, industrial și agricol. Mai bine de 90% din producție era realizată cu resurse interne. Nu se mai importa aproape nimic, dar se exporta masiv. Nu mai era datoare nimănui, ba din contra, avea de încasat datorii de la alții. Or asta nu a convenit unora… România nu mai era piață de consum, nu mai intrau bani în anumite conturi. Am căutat ani de zile să descoperim „marea avere” a lui Ceaușescu. Și…? Ce am găsit? Unde este acea avere, ce bani sunt în acele conturi? De ce nu am lua „la bani mărunți” și averile celor ce au fost la conducere în ultimii 23 de ani? Cât de legal le-au dobândit…? Bineînțeles că acest lucru nu se va întâmpla vreodată. Fiindcă totul este supravegheat cu mare atenție „de sus”, iar orice încercare de intruziune a noastră, a prostimii, în culisele acestora va fi amendată imediat, înăbușită încă din fașă prin diferite procedee mai mult sau mai puțin „ortodoxe”. De la procese interminabile, „accidente”, rezolvarea în stil pur mafiot prin execuții și atentate, până la folosirea armelor de distrugere în masă contra unei întregi populații, dacă asta servește intereselor lor.

În 2001, când americanii și-au demolat WTC, vinovat a fost declarat… Saddam. Trebuia găsit, pentru ochii lumii, un vinovat pentru a se putea porni un război menit a îndepărta de la putere un dictator și a instaura „democrația”. Bineînțeles că petrolul aflat în străfundurile Irakului nu a avut nici cel mai mic rol în asta… ar trebui să înțelegem noi… Apoi, în timp ce războiul era în toi și americanii își descărcau miile de tone de bombe asupra Baghdad-ului, s-a „descoperit” că nu Saddam era vinovat, ci Bin Laden a fost cel care a pus la cale acele așa-zise atentate. Curios este că în ziua de azi oricine poate fi detectat în doar câteva ore chiar și după semnalul telefonului mobil oriunde s-ar afla în lumea asta, dar ultra-mega-super-sofisticatei și tehnologizatei armate americane i-au trebuit 10 ani să-l localizeze pe Bin Laden! Pe care l-au „eliminat” imediat, în cel mai dubios mod posibil, astfel încât să nu se poată verifica nimic. Personal am serioase dubii chiar și în privința existenței reale a acestui Bin Laden. Mesaje audio sau video transmise de Al-Jazeera și alții…? Un fâs! Asta pot face chiar și eu! Iar dacă mai am și niște „persoane din umbră” care să mă acopere și să spună că totul este veridic, pot foarte ușor înspăimânta o lume întreagă. Deci, pe scurt, din punctul meu de vedere Bin Laden nu este decât un personaj la fel ca Ali-Baba. Un fel de 1001 de nopți actualizat. Nimic real.

Americanii trâmbițează această așa-zisă luptă contra terorismului (ei înșiși teroriști în lumea largă), pentru a-și ține în frâu atât propriul popor, cât și pe cei pe care au reușit să-i subjuge până acum. Revenind la WTC, sunt prea multe semne de întrebare, dar și prea multe dovezi evidente că acolo au fost demolări controlate de ei, de americani, iar singura vină a acelor oameni care au murit sub dărâmături este că se aflau acolo la momentul nepotrivit. Curios este cum s-au prăbușit cele două turnuri, dacă aruncăm o scurtă privire în istoricul nu foarte îndepărtat al incendiilor de proporții:

În 4 mai 1988, într-un zgârie nori din Los Angeles, sediul First Interstate Bank, a izbucnit un incendiu care a durat 3 ore, fiind afectate 4 etaje, dar clădirea nu s-a prăbuşit:

   

 

 

În 23 februarie 1991, într-o clădire de 38 de etaje – One Meridian Plaza –  din Philadelphia, construită în 1973, a izbucnit un incendiu care a cuprins 8 etaje şi a durat mai bine de 19 ore, fără ca edificiul să se prăbuşească:

.

 

În 17 octombrie 2004, într-o clădire de 56 de etaje din Venezuela, construită în 1976, un incendiu s-a extins asupra a 26 de etaje, durând mai bine de 17 ore. Clădirea nu s-a prăbuşit, deşi incendiul a ajuns până la acoperiş:

 

 

În 12 februarie 2005, clădirea Windsor din Madrid, care are 32 de etaje, a fost cuprinsă de flăcări timp de mai bine de 24 de ore, fiind afectate peste 10 etaje. Deşi ultimele 10 etaje ale clădirii s-au prăbuşit parțial, restul clădirii, în special structura de rezistență, a rămas în picioare. După de a ars continuu, repet, mai mult de 24 de ore!

Or „gemenii” New Yorkezi au ars timp de 56, respectiv 103 minute, fiind afectate de foc numai 4 etaje, după care clădirile s-au prăbuşit efectiv ca un castel din cărți de joc!

A existat o mare dezbatere pe această temă, mulţi oameni de ştiinţă au venit cu explicaţii concludente, exprimându-şi dezaprobarea faţă de varianta oficială. Probele fizice, oţelul topit şi orice alte probe materiale care ar fi fost strict necesare pentru a se stabili cu exactitate ce s-a petrecut pe 11 septembrie la World Trade Center au fost expediate în India și China „pentru reciclare“ de către primarul New York-ului, Giulliani, fără a putea fi examinate de investigatori. O grabă cam prea curioasă…

Tot atunci, pe 11 septembrie, am avut „onoarea” de a asista la una dintre cele mai imbecile gafe din istoria televiziunilor. Sau încercare grosolană de manipulare? O altă dovadă a „profesionalismului” unor jurnaliști. Și la fel, nici până în ziua de azi nimeni „nu a găsit” vreo explicație logică pentru această tâmpenie. Jane Standley, o reporteră BBC, transmitea atunci în direct, având ca fundal norii de praf de după prăbușirea celor două turnuri, deplângând crudul atentat terorist asupra Americii și întregii umanități. Printre alte comentarii anunță, foarte îngrijorată, că s-a prăbușit și Salomon Brothers Building, având 47 de etaje, mai cunoscut drept „Turnul 7”. Or, Turnul 7 se vede foarte bine stând semeț în picioare, în spatele ei. Era destul să arunce o privire pe geam. Să fi avut vreo premoniție…? Sau a intrat în emisie prea devreme? A reușit performanța de a anunța prăbușirea cu aproape 20 de minute înainte ca aceasta să se producă! Iată înregistrarea:

 

Turnul 7
(23 de unghiuri filmate de tot atâtea persoane)

 

Ce putem deduce din toate astea?

Având în vedere că turnul sudic WTC2 a căzut în 10,4 secunde, iar cel nordic WTC1 în 8,1 secunde, este uşor de înţeles că ancheta oficială oferă explicaţii penibile, mincinoase, care sfidează până și legile fizicii. Ținând seama că sub zona de impact erau un număr de etaje neafectate de coliziune, singura posibilitate ca etajele superioare acestei zone să se prăbuşească într-un timp practic egal cu cel al căderii libere (în vid) este aceea ca etajele inferioare să se comporte ca şi… aerul, adică să nu frâneze în niciun fel căderea. Or, aceasta se poate petrece doar dacă structura de rezistenţă este, într-un fel sau altul, distrusă, pulverizată. Pentru că nu ne putem închipui că etajele inferioare s-au retras, graţios, făcându-le loc celor superioare, aflate în plină prăbuşire. Ceea ce înseamnă că este vorba de o demolare controlată şi nimic altceva. Pe majoritatea filmărilor efectuate de diverse persoane sau televiziuni, din unghiuri diferite, se disting foarte clar explozii specifice demolărilor controlate.

Oare cât ar fi durat, în realitate, în condiţiile versiunii oficiale, prăbuşirea turnurilor: o zi, o săptămână? Însă doar un lucru este dincolo de orice îndoială: în nici un caz turnurile nu s-au putut prăbuşi pur şi simplu, din cauza forţei gravitaţionale, într-un timp atât de scurt.

La fel de curios este faptul că turnurile, proiectate să reziste unor eventuale coliziuni cu avioane, s-au prăbușit la scurt timp după ce fuseseră asigurate de către proprietarul lor. Multimiliardarul Larry Silverstein a preluat ansamblul WTC cu câteva luni înainte pentru un preț de… 15 milioane de dolari. Prețul a fost atât de mic întrucât zgârie-norii ar fi trebuit renovați, printre altele înlocuindu-se și azbestul din componență. Costul estimat al lucrărilor de îmbunatățire: 1 miliard de dolari. Datorită costurilor foarte mari se pare că la data de 11 Septembrie 2001 Complexul opera în pierdere. Silverstein a asigurat anterior complexul pentru 7 miliarde de dolari. Asigurarea a fost încheiată cu 6 săptămâni înainte de „atentat”.

După atentate, evident că ea a fost încasată de Silverstein. Polița de asigurare prevedea terorismul ca incident de plată. Mai mult decât atât, s-au invocat două incidente (două avioane), astfel încât Silverstein a încasat dublul asigurării. La fel de „curios” este că, deși Silverstein obişnuia să îşi ia zilnic micul dejun la restaurantul “Windows of the World” de la etajul 100 al WTC, tocmai pe 11 septembrie el nu a fost acolo. Explicația oferită? Nici nu are rost să mai discutăm. Niște motive de-a dreptul puerile.

Acum, astăzi, toate acestea se cunosc. Nu mai există nici o teorie a conspirației. Există doar conspirația în sine, cu dovezile ei irefutabile. Și…? L-a văzut cineva pe Silverstein „întrebat de sănătate”? Ar fi putut Silverstein să facă toate acestea de unul singur, fără acoperirea „celor din umbră”? A fost sau va fi cineva tras la răspundere pentru atâtea vieți omenești sacrificate întru bunăstarea câtorva persoane cărora nu le mai ajunge averea? Numai în Turnurile Gemene au murit 2792 de persoane. Au fost distruse mii de familii care abia își câștigau traiul în mod cinstit doar pentru ca un cretin care nu poate fi numit om să-și mai adauge încă 14 miliarde de dolari în contul personal. Dar ce mai contează vreo 3000 de vieți când îți intră în cont 14 miliarde? O sumă pentru care, la salariul meu actual de aproape 350 de dolari lunar, adică circa 4100 de dolari pe an, aş avea nevoie de circa 3 milioane 415 mii de ani de muncă! Faceţi un calcul simplu şi vă convingeţi. Iar noi vorbim despre dreptate, liniște în lume, pace, înfrățire, protejarea mediului, grija față de copii, despre bunăstarea omului de rând…? Baliverne! Noi vorbim, ei acționează. Contra noastră. Și întotdeauna ei câștigă. Fiindcă, oricât de viteji ne-am crede noi, în sistemul actual puterea este în mâinile celor cu cont gras.

scris de Marian, 14 Martie 2013