web analytics

Cu mască, fără mască…

Mai are cineva încredere în clasa politică? În șarlatanii care ne flutură toată ziua Coronavirusul pe ecrane, pe net, pe străzi? Mai valorează măcar cât o ceapă degerată vorbele lui Iohannis, ale lui Vela, Orban și ale celorlalți care cică fac totul pentru binele nostru?

ABUREALĂ! NU FAC ABSOLUT NIMIC PENTRU NOI! NU LE PASĂ DE NOI! Dacă le-ar fi păsat câtuși de puțin de poporul ăsta nu ar fi devalizat conturile din Sănătate, nu ar fi tărăgănat construcția sau finalizarea construirii unor spitale, nu ar fi DISTRUS sistemul sanitar, noi nu ne-am fi dus la spital cu seringi, feșe și medicamente de acasă, ci ar fi pus toate la punct din timp. Au avut 30 de ani la dispoziție.

Și nu mă refer aici strict la PSD sau PNL ci LA TOATĂ CLASA POLITICĂ din ’89 încoace.

Vor să purtăm mască? Bun. Să ne asigure măști și o să le purtăm. Dar eu NU voi da nici 10 bani din buzunarul meu pe o mască atâta timp cât mi se oprește la salariu impozit pentru Sănătate! Voi fi amendat? Probabil. De câte ori? Probabil de câte ori voi fi găsit fără mască. Și cine va plăti amenzile? EU? Din salariul meu minim pe economie? Prea puțin probabil. Și nu sunt eu singurul în situația asta, ci suntem zeci de mii, sute de mii, poate chiar milioane. Nu știu. Dar suntem mulți.

Vor să ne vaccinăm? Bun. De acord. DAR… Am să fac o chetă să cumpăr EU PERSONAL vaccinul și să-l văd pe Johannis vaccinându-ne în fața mea. Iar dacă vor fi donații voi cumpăra și pentru Orban și pentru Vela și pentru alții, dar vreau să-i văd PERSONAL vaccinându-se. În fața mea. Vaccinul fiindu-le administrat de un medic ales aleatoriu. Abia apoi mai discutăm despre vaccinarea mea.

Vă întreb pe voi, politicienii. PSD-iști, PNL-iști și tot felul de alți “-iști”: cât veți mai întinde coarda? Cât credeți că vă mai merge? Cât credeți că mai pune botul la aberațiile voastre poporul ăsta?