web analytics

DESTEAPTA-TE, ROMANE! (2)

…Si totusi Romania se misca! Romanii nu mai suporta noua dictatura! Indiferent ca le convine sau nu lui Basescu, Boc, Udrea si celorlalti PDL-isti, romanii au inceput sa ridice capul si vocea. Sa speram ca toti cei ce ne-au asuprit vor intelege ca nu mai sunt doriti si nu va fi nevoie ca poporul sa ridice si mana. Ar fi pacat sa se lase iar cu varsare de sange desi iata, la ora asta violentele au inceput deja.

Si sunt ferm convins ca in grandomania lor alesii se cred urmasii lui Zeus (nu degeaba a fost poreclit astfel vajnicul marinar) si nu se vor da dusi de la putere de buna voie.

Dar dorinta poporului e sfanta. Asa cum a fost de-a lungul istoriei pe 24 Ianuarie 1859, pe 1 Decembrie 1918, pe 22 Decembrie 1989. Sa ne amintim ca in ’89 totul a inceput pe 16 si a erupt pe 21. Deci se poate ca si de aceasta data ieri, vineri 13 (zi devenita deja clasica in calendarul superstitiilor) sa fi fost scanteia ce va aprinde flacara eliberarii de sub dictatura PDL-ista.

Postez din nou acest filmulet mai ales datorita coincidentei. Maine, 15 Ianuarie, este ziua de nastere a lui Eminescu. Am scris de ceva timp aceste versuri iar o doamna din Slatina (pe care nici macar nu o cunosc) a realizat un montaj. Din nou, ii multumesc:

 

Eminescu rasucindu-se in mormant

[cvg-video videoId=’2′ width=’600′ height=’480′ /]

DESTEAPTA-TE, ROMANE!