web analytics

Folk – Florin Țuțuianu

Poate că unora nu le spune nimic numele Florin Țuțuianu. Alții probabil au auzit ceva-ceva… „Tinerii” mai avansați în vârstă, care își mai aduc aminte de vremurile Cenaclului Flacăra, nu au uitat nici de „Jocul”, condus de Val Mănescu. Un spectacol din care Florin Țuțuianu și chitara sa erau nelipsiți.

În 2012, după o absență de mai bine de 20 de ani, Florin a hotărât că e timpul să revină în lumina reflectoarelor. Și a revenit în forță. Pe lângă cântecele sale mai vechi, cum este „Acuarelă” (de Ion Minulescu), acesta a compus și interpretat în mai puțin de un an peste 20 de melodii noi, cu precădere pe versurile poeților băcăuani. George Bacovia, Val Mănescu, Victor Munteanu, Sergiu Adam se regăsesc în muzică lui Florin Țuțuianu. Chiar și două poezii de-ale mele au fost puse pe note.

Deși timpul nu poate fi considerat cel mai bun prieten al său, Florin este foarte activ atât pe scenă în diverse spectacole, cât și pe facebook, în același timp „dăruindu-ne cultură” pe blogul său, FLORIN TUTUIANU Folk – muzica & poezie

Despre Florin Țuțuianu voi reveni cu un material mult mai amplu, atunci când timpul ne va permite.

Acuarelă     Muzica Florin Țuțuianu,     Versuri Ion Minulescu

Amăgire    Muzica Florin Țuțuianu,     Versuri Marian Bamboi

Chitara cu coardă de aur     Muzica Florin Țuțuianu,     Versuri Marian Bamboi

seers cmp badge