web analytics

Întrebări… “întrebătoare”

Până pe la începutul lui 2020 eram sufocați cu știri despre invadarea Europei de către “refugiați” sirieni și de alte nații, despre jafuri, violuri și crime comise de aceștia în țări europene. Noi ne-am inflamat imediat: nu vrem refugiați în România! Dar din 2020 nu am mai auzit nimic de ei. Ce s-a întâmplat? Le-a venit de hac carcalacu’?
Până pe la începutul lui 2020 eram, de asemeni, sufocați cu știri despre atentate înfăptuite de Isis, Al-Qaeda și alții. La fel, tot din 2020 tăcere… Au intrat și ăștia în carantină și s-au lăsat de atentate?
Din 2020 ni s-au impus niște restricții aberante “pentru sănătatea noastră”. Majoritatea încă în vigoare, starea de alertă prelungindu-se de la lună la lună. Încă ni se impune masca în magazine, încă există în supermarketuri sforile și/sau gardurile care delimitează culoarele pentru vaccinați și nevaccinați. Fiindcă “specialiștii” au constatat după cercetări elaborate că ditamai virusul nu are cum să treacă pe sub acele sfori sau prin acele ochiuri de gard…

 

seers cmp badge