web analytics

România inchizitorială

“Toate-s vechi si noua-s toate”…

Ce tampenii, ce aberatii, ce cretinisme, cata bataie de joc, cata aversiune a unui nebun fata de propriul popor! Vad ce se intampla azi in tara si ma gandesc ca acei comunisti atat de blamati astazi s-au purtat parca “mai cu manusi”. Astazi majoritatea institutiilor sunt SUBORDONATE lui Basescu. CCR, DNA, ANI, etc. TOATE lucreaza la comanda lui Basescu, calcand in picioare atat legile cat Constitutia tarii.

Sunt pur si simplu scarbit de acest circ, de aceea nici nu am mai postat nimic in ultima perioada. Dar s-a intrecut orice masura.

Alooooo! Basescule! Si eu am votat pentru ca tu sa pleci! Si chiar am instigat la vot! Recunosc, am instigat romanii la FOLOSIREA DREPTULUI CONSTITUTIONAL de a vota! Fiindca sunt roman, cetatean al acestei tari de care pe tine te doare-n spate. Acum astept podeaua, dusumeaua, PARCHETUL, cum s-o mai fi numind, ca tot capete de lemn… Astept sa-mi vina vreun procuror basist la usa sa ma intrebe de ce si cu cine am votat. Am sa-i raspund simplu: de ce? Ca sa plece Basescu si se oftice basistii. Cu cine? Singur, fiindca nu avem voie mai multi in cabina de vot. Alte intrebari…?

Citeste articolul

seers cmp badge