web analytics

29 Iulie – o zi neagră

……..29 Iulie – Ziua Imnului Național
……..
29 Iulie 2012 – ziua prostirii românilor. Ziua în care NI S-A DEMONSTRAT că „acolo” este cine „TREBUIE” să fie, indiferent de ce vrea o întreagă națiune.


……..7,4 milioane de români au vrut ca Băsescu să plece, vreo 900.000 au votat ca el să rămână. Restul au fost la grătare, la mare sau pur și simplu i-a durut în spate de soarta țării și implicit a lor.
……..Au trecut doi ani de când cei mai mulți votanți au cerut ca Băsescu să plece. Și…? Chioru’ e tot acolo. Deci…? „Demos – kratos”…? „Puterea poporului”…? Baliverne!
29 Iulie 2012 – mascarada de Referendum prin care până și CCR A DEMONSTRAT că este CONTRA românilor.
……..Plus că pe atunci niște procurori „justițiari” au dat iama ca mistreții prin sate băgând în sperieți țăranii, luîndu-i la „interogatoriu” cu întrebarea „DE CE au votat”… (!?) La orașe n-au avut curaj să facă asta. S-au dus doar acolo unde știau că oamenii sunt săraci, simpli, știu mai puțină carte și (mult mai) puțină legislație. Acolo unde știau că nimeni nu le va spune „am votat fiindcă este dreptul meu constituțional”…
        29 Iulie – Referendumul din cauza căruia au început să se răstească la noi și frau Merkel și Barosso și alții de parcă-i tăiam împrejur. Tot atunci am înțeles că „vajnicul” nostru prim-ministru nu este decât o lichea vânzătoare de țară și de neam, un slugoi al lui frau Hitler cu fustă și al altora.
……..Mă întreb de ce naiba mai sărbătorim Ziua Imnului, imn care, culmea, se numește „Deșteaptă-te române”, când românii, în marea lor majoritate, NU VOR să se deștepte și preferă să se afunde în hazna cu țară cu tot…
……..Mă întreb de ce naiba mai sărbătoresc PDL și PNL Ziua Imnului Național, când chiar ei l-au ciunțit zilele trecute în „mega-congresul” care a durat… 19 minute, nemaiintonând strofa care conținea numele Traian. Când același lucru l-a făcut cu ceva timp în urmă Marcel Pavel a sărit toată țara de cur în sus. Politicieni, psihologi, unul mai vajnic și mai „patriot” decât altul au dezbătut problema în emisiuni interminabile și mai aveau puțin până să-l trimită pe Marcel Pavel în fața plutonului de execuție. Sau măcar la un ospiciu.
……..ACUM…? CU CE DREPT se mai afișează PDL-iștii și PNL-iștii cu atât aplomb, cuprinși de patriotism, cu mutrele alea care se vor serioase și grave la această sărbătoare când chiar ei și-au bătut joc cu nerușinare de IMNUL ȚĂRII? De ce dracu’ LE PERMITEM circul ăsta? Cât dracu’ le mai suportăm nesimțirea?
……..Vrem politicieni? Vrem Partide? Avem cu ghiotura. Dar pentru mine personal sunt ZERO. ABSOLUT TOȚI. De la primul la ultimul. Fiindcă îi interesează pe ei de țară și de popor tot atât cât mă interesează pe mine de un șobolan mort prin Congo. De doi ani se prefac că guvernează. Aiurea! Ei NU guvernează, ci DICTEAZĂ. Pentru ei noi nu suntem decât niște sclavi, niște numere în statistici. Nu contăm ca oameni, ca ființe vii, decât dacă plătim taxele aberante impuse de acești cretini. Singurul lor Dumnezeu este BANUL, chiar dacă se mai duc la biserică și-și mai fac poze cu agenții lor electorali, popii, așa, de ochii prostimii…
……..Avem un Imn al țării foarte bun. Dar DIN PĂCATE și ăsta a devenit NUL. Nu mai interesează pe nimeni ce spun acele versuri și fiecare taie din el după bunul plac și după interese.
……..În România NU va fi mai bine în vecii vecilor dacă vom continua să dormim pe noi amețiți de ILUZORIA libertate și continuând cu ipocrizie, orgolii prostești și infatuare. În România NU se va schimba nimic în bine până nu va fi RASĂ DIN TEMELII TOATĂ CLASA POLITICĂ.


……..Astfel că eu, cu părere de rău, NU POT considera ziua de 29 iulie drept zi de sărbătoare, ba dimpotrivă. O zi neagră. O zi care prin repercusiunile celor întâmplate în 2012 întunecă total măreția Zilei Imnului Național…

Scris de Marian, 29 iulie 2014
seers cmp badge