Până pe la începutul lui 2020 eram sufocați cu știri despre invadarea Europei de către “refugiați” sirieni și de alte nații, despre jafuri, violuri și crime comise de aceștia în țări europene. Noi ne-am inflamat imediat: nu vrem refugiați în România! Dar din 2020 nu am mai auzit nimic de ei. Ce s-a întâmplat? Le-a venit de hac carcalacu’?
Până pe la începutul lui 2020 eram, de asemeni, sufocați cu știri despre atentate înfăptuite de Isis, Al-Qaeda și alții. La fel, tot din 2020 tăcere… Au intrat și ăștia în carantină și s-au lăsat de atentate?
Din 2020 ni s-au impus niște restricții aberante “pentru sănătatea noastră”. Majoritatea încă în vigoare, starea de alertă prelungindu-se de la lună la lună. Încă ni se impune masca în magazine, încă există în supermarketuri sforile și/sau gardurile care delimitează culoarele pentru vaccinați și nevaccinați. Fiindcă “specialiștii” au constatat după cercetări elaborate că ditamai virusul nu are cum să treacă pe sub acele sfori sau prin acele ochiuri de gard…
ROMÂNII care vin acasă din alte țări trebuie să stea în carantină, să prezinte certicăcat verde sau alte bazaconii. “Curios” este faptul că americanii care intră în țară nu au nevoie de astea. Trec ca pe tarlaua proprie. Știe cineva ce introduc ăștia în țară? Îi controlează cineva? Nu, fiindcă ei sunt americani și noi trebuie să-i pupăm și-n fund…
Acum primim refugiați ucrainieni. Sunt vaccinați? Li se fac testele? Dacă unul singur este infectat și îi contaminează și pe cei din jur? Arafat abia așteaptă să mai iasă la Tv să spună “Am decis…”
Nu vreau să fiu înțeles greșit. Nu am nimic cu refugiații ucrainieni. Ei sunt niște oameni, niște FIINȚE UMANE ca mine, ca tine și ca oricare altul, care fug din calea atrocităților războiului și chiar au nevoie de ajutor. Un glonț “rătăcit” prin aer nu face diferența, ucide pe oricine îi iese în cale.
Nedumerirea.mea este referitoare la aceste restricții. Dacă e regulă, atunci ea trebuie să fie aplicată tuturor. Dacă se admit excepții (vorbim despre aceeași boală nemiloasă și mortală, nu?) atunci înseamnă că NU mai există regulă iar restricțiile trebuie suspendate. Dacă există o lege, ea trebuie să fie valabilă pentru absolut toată lumea. Altfel legea devine nulă.
Aceleași restricții care îmi sunt impuse mie, ca simplu cetățean, trebuie să fie valabile și pentru ministru, și pentru parlamentar, și pentru american, și pentru rus, și pentru ucrainian și pentru oricine altcineva care se află pe teritoriul României.
Acum câteva zile soția a fost dată afară dintr-un supermarket fiindcă uitase să-și ia masca. De acolo nu a putut cumpăra una fiindcă… nu aveau! Din ditamai supermarketul nu poți cumpăra o mască! Casiera, angajații și zdrahonii de la pază aveau mască, dar o purtau SUB nas, unii chiar pe bărbie. Deci…? Despre ce vorbim? Restricții sunt, dar trebuie respectate doar de unii?
România este împinsă într-un război cu care de fapt nu are nici o treabă. România trebuie nimicită. Prin restricții, prin război, prin sărăcire, prin otrăvire, prin orice metodă. Astea sunt “indicațiile prețioase”, asta scrie în “Caietul de sarcini” al celor de la conducere. Și se vede foarte clar. România are PREȘEDINTE? Nu. România are un trântor care execută doar ordinele primite de la șefii lui între vacanțele de ski și partidele de golf. Ce să mai zic de prim-ministru, de miniștri, de deputați? Partidele, orice denumire ar purta ele, sunt doar niște fracțiuni care fac parte din aceeași gașcă subordonată celor din afară. Însă din păcate românul NU VREA să vadă toate astea și continuă să meargă la abator odată cu cireada, deși ȘTIE foarte bine încotro se îndreaptă…
Marian, 26 Februarie 2022