web analytics

România – acum ori niciodată

Oameni buni,

GÂNDIȚI! DISCERNEȚI!

NU MAI FACEȚI JOCUL INSTIGATORILOR ȘI POSTACILOR!

Protestul a fost pornit inițial pentru „debarcarea” întregii clase politice. Pentru schimbarea Sistemului.

Apoi s-au infiltrat agitatorii, instigatorii, diversioniștii și postacii cu tot felul de aberații, abătând atenția de la SCOPUL protestului: acela de a înlătura „dinozaurii” care bântuie politica românească de 26 de ani încoace.

MARE ATENȚIE! MAI AU PUȚIN ȘI VOR REUȘI!
SE VA REPETA GREȘEALA DIN 1989!

Aud în stradă și văd și aici, pe facebook, tot felul de revendicări care NU au nici o relevanță ÎN ACEST MOMENT:
– să fie dat jos popa Daniel,
– să fie schimbat guvernatorul BNR (Isărescu),
– să fie schimbat Avocatul Poporului (Ciorbea),
– etc

Frați români,

PRIMORDIALĂ ÎN ACEST MOMENT ESTE ANIHILAREA CLASEI POLITICE!

DUPĂ ce se va realiza acest lucru, vor fi luați la „puricat” toți ceilalți. Dar pentru a tăia tentaculele caracatiței este absolut obligatoriu să-i fie strivit mai întâi capul.

Cum am mai spus, personal nu am nici o legătură cu nici un fel de religie, dar respect credința celor din jur, atâta timp cât nu se transformă în habotnicie. Este adevărat că BOR a devenit Stat în stat, o mașină de jecmănit. Astăzi Credința și Biserica sunt două noțiuni distincte, care aproape că nu mai au legătură una cu alta. Și totuși, între acești (prea) mulți popi hrăpăreți mai sunt și preoți care chiar îi ajută cu inima deschisă pe cei nevoiași. Puțini, dar sunt.
Însă jaful făcut de BOR asupra săracilor NU va putea fi oprit atâta timp cât la putere este actuala clasă politică.
Trebuie să scăpăm mai întâi de ăștia, abia apoi să separăm grâul de neghină la Patriarhie.
La fel și la BNR și Avocatul Poporului și în celelalte instituții.

Astăzi (duminică) „mult iubitul și stimatul” nostru autodeclarat „președinte al tuturor românilor” ne-a demonstrat clar că este președinte doar al unora dintre români și marioneta unor ne-români.
În mod normal discuția sa cu cei din stradă ar fi trebuit SĂ FIE TRANSMISĂ ÎN DIRECT DE TOATE TELEVIZIUNILE! De la primul până la ultimul cuvânt! Să fie prezentați clar cei care au participat la discuție. Nume, prenume, de unde sunt, cine i-a delegat, în numele cui vorbesc, care a fost activitatea lor până acum, etc. Dar ți-ai găsit…

Ba mai mult, când un protestatar a apărut la un moment dat cu o pancartă cerând demisia lui Iohannis, a fost imediat bruscat de câțiva „manifestanți de bine”. Și culmea, nu aceștia au fost ridicați de jandarmi, ci tocmai acel protestatar. Foarte… „curios”. Asta-i „democrația” mioritică. Acest incident spune multe, pentru cei care-și folosesc propriii neuroni.

Oare nu este la fel de „curioasă” vizita de acum câteva zile de la Cotroceni a ambasadorului SUA? Și ăsta pare la fel de „îngrijorat” cum era acel Guțănștain acum vreo 2-3 ani…
O întrebare pertinentă: în ce țară, indiferent că e civilizată sau bananieră, în toiul protestelor de stradă, un ambasador vine la președinte cu „sfaturi” înainte ca președintele respectiv să fi discutat ceva cu partidele politice? Sau o fi venit cu niscaiva „indicații prețioase” de pe niște „unchi Sam” sau cum i-o mai chema…?

Personal am atras atenția asupra lui Iohannis încă din campania electorală. Deși am fost făcut albie de porci de către diverși postaci, iată că „Pas cu pas” se adeverește ce spuneam atunci.
Mi-au sărit o mulțime de „oameni de bine” în cap când am spus că în România este absolut necesară anihilarea clasei politice. Acum îmi dau dreptate… Cam târziu, dar… e bine măcar acum.

După cum evoluează lucrurile, se pare că suntem martori la vechea metodă a „prietenilor” de peste ocean (și nu numai) de a arunca niște țări în război sau pentru a prelua controlul total al acestora, prin METODA CELOR 3 PAȘI:

PASUL 1Se crează o problemă. Revoluții, dezastre, războaie, crize economice, etc. Așa cum s-au creat problema Pearl Harbour, problema Tonkin (Vietnam), problema 9/11 (WTC), problema Kosovo și altele.
Deși nu există dovezi concrete (sau nu se dorește să fie), este posibil ca și tragedia din Clubul Colectiv să fi fost creată. Deocamdată nu știm, poate fi numai zvonistica sau propaganda celor ce vor să preia puterea, dar totuși să nu excludem în totalitate această ipoteză. Fiindcă dacă analizăm „la rece” evenimentele și faptele ajungem la concluzia că sunt prea multe lucruri care „nu se leagă”, nu au o logică firească. Însă pe această temă voi reveni în alt articol.

PASUL 2 – Prin intermediul mass-media și a manipulării pe toate căile se determină o reacție în rândul populației, care dorește soluționarea cât mai rapidă a problemei apărute. Agitatorii și instigatorii se erijează în lideri, în „salvatori”, în apărători ai cauzei preluând comanda și dirijând protestele în direcția stabilită deja „în spatele ușilor închise”.
Începe să semene a „ceva”… cunoscut, „ceva”… care este în plină desfășurare?
GÂNDIȚI-VĂ. ANALIZAȚI.

PASUL 3 – În final tot ei (cei care au creat problema) vin cu soluția. Care întotdeauna are efecte dezastruoase asupra populației. Milioane de oameni uciși în războaie, sărăcie, foamete, boli, restrângerea majorității drepturilor și libertăților, practic aruncarea unei națiuni în cea mai cruntă sclavie.
Însă „ei” întotdeauna trec drept instanța împăciuitoare care pune capăt conflictelor.

De aceea, fie-mi iertată expresia pur românească, „Dacă nu belim ochii…”

După Lovitura de Stat din 1989 (fiindcă asta a fost, și nu Revoluție), timpanele politicienilor (în mare parte cei de azi) se simțeau lezate de imnul României din acea vreme, „Tricolorul”. Așa că l-au schimbat cu „Deșteaptă-te române”.

Iar noi de 26 de ani încoace intonăm „Deșteaptă-te române”.
Dar… CÂND NE VOM DEȘTEPTA?
Să lăsăm deoparte fudulia, orgoliile personale, infatuarea și să fim uniți pentru a învinge.

Fiindcă ne paște același pericol din 1989: țara să ne fie pur și simplu CONFISCATĂ de sub nas. Iar de data aceasta urmările vor fi crunte.

Scris de Marian, 9 Noiembrie 2015
seers cmp badge