România – doi ani de “pandalie”

Oameni buni, GÂNDIȚI! DISCERNEȚI!

– V-au spus anul trecut, la început, că masca e ceva temporar. Acum a devenit obligatorie. În școli, în magazine, în piețe, oriunde.

– V-au spus anul trecut că va fi o lună stare de urgență și carantină. Apoi că va fi o lună stare de alertă. Iar de atunci lună de lună se trece dintr-o stare de alertă în alta.

– V-au spus anul trecut CĂ COvidul NU este periculos pentru copii. Acum vor să-i vaccineze pe toți.

– V-au spus că pentru a ieși din pandemie trebuie să vă vaccinați. Ați făcut primul vaccin, apoi v-au pus să îl faceți pe al doilea, apoi pe al treilea și… va urma!

– V-au spus că măsurile sunt pentru sănătatea voastră. Acum vă trebuie certificat ca să vă cumpărați mâncare, acuși o să impună acest certificat și pentru a putea merge la muncă și a vă câștiga traiul. PENTRU SĂNĂTATEA VOASTRĂ, DA?

– V-au spus că după ce vă veți vaccina veți fi liberi să mergeți oriunde. Acum vă înăspresc restricțiile. Chiar și de Revelion trebuie să fiți în case la ora 21:00, indiferent dacă sunteți vaccinați sau nu.

– V-au spus că vaccinul e gratuit. Pe bune? Din ce bani plătește Statul care se plânge că nu sunt fonduri pentru spitale?

– V-au spus că numai testarea va costa. Nu mult, ci „doar” una-două-trei sute de lei din buzunarul vostru, deși onor Statul vă oprește lună de lună contribuția la sănătate (CASS). O nimica toată, mai ales pentru milioane de oameni care abia trăiesc din salariul minim pe economie…

– V-au spus că vaccinându-vă veți fi imunizați. Acum “imunizații” continuă să contracteze și să răspândească virusul. Ba chiar mai mult decât cei nevaccinați. Secțiile ATI sunt pline de „imunizați cu schema completă”. Și totuși se continuă „imunizarea”. Nu vă pot obliga prin lege fiindcă nimeni nu-și asumă o astfel de răspundere. Nici Arafat, nici Iohannis, nici Parlamentul, nici Guvernul, nici alții. Dar vă condiționează restrângându-vă din drepturi.

– V-au spus să aveți încredere doar în sursele oficiale. Anul trecut nimeni nu mai murea de alte boli decât de covid. Anul ăsta, după ce v-ați vaccinat, nimeni nu mai moare de covid ci de orice altă boală. Și, “curios”, nimeni nu moare acasă, pe stradă sau la locul de muncă ci doar în spitale, la ATI. De covid.

– V-au spus că după “valul 3” pandemia se va domoli. Iată, cică suntem în plin val 4 și pe 15 ianuarie 2022 vine valul 5. Știu ei sigur data… Măcar să ne spună și de la ce oră, să nu pierdem începutul.

– V-au spus să respectați legea. Acum ei încalcă toate legile țării, începând cu Constituția României. Dau “legi” aberante, care NU sunt publicate în Monitorul Oficial, nu sunt semnate, nu-și asumă nimeni răspunderea. Dar voi trebuie să le respectați. Fiindcă așa au decis ei…

– V-au spus anul trecut să aveți încredere în “Comandantul Acțiunii”, în șeful DSU. Acum șeful DSU se comportă în România ca pe tarlaua lui ta-su. El taie și spânzură. Arafat conduce România după ordinele primite de la șefii lui din afară. Este intangibil. Nici Poliția, nici Procuratura, nici Justiția, nici o altă instituție din România nu-l întreabă “de sănătate”. Singurul care ar putea face asta este poporul. Mulțimea dezlănțuită.

– V-au spus anul trecut că orice suspect de covid va fi luat cu izoleta și au pus la cale un circ televizat pentru a băga frica în voi. S-au cumpărat izolete în valoare de vreo 140 de milioane de euro. Unde sunt acum acele izolete?

– V-a spus anul trecut Plăvanul că România va primi 80 DE MILIARDE DE EURO de la UE pentru combaterea pandemiei. Unde sunt acei bani? Ce s-a făcut cu ei? De ce încă mai bântuie covidul dacă s-au băgat 80 de miliarde „pentru combatere”? Alo! Iohannis! Ai ceva de spus în privința asta?

– V-au spus anul trecut că vaccinul trebuie păstrat la – 80° C și l-au adus cu mare fast într-o mașină de înghețată. Anul ăsta se face vaccinul în piețe, la peste 35 de grade vara, în gări, în parcuri, în supermarketuri, în corturi, pe stradă, oriunde…

– V-au spus până în 2007 că aderând la UE românii vor putea circula liber în țările membre. Acum românii (sunt în UE, da?) nu mai pot circula liber nici prin propria țară.

– În țări cu rata de vaccinare foarte mare, de 80-90% (Belgia, Olanda, etc) se înăspresc restricțiile. Vestul Europei fierbe. Lumea demonstrează contra măsurilor aberante. Iar „ăia” au scos jandarmi și mercenari cu blindate, s-a tras, s-a folosit muniție reală, de război. Au rănit oameni. AU UCIS OAMENI! Și toate astea pentru sănătatea voastră, nu?

V-au spus… multe. Și nimic nu este azi ceea ce v-au spus acum un an, acum câteva luni sau chiar acum câteva zile. George Carlin spunea: “NICIODATĂ să nu crezi ce-ți promite Guvernul”. Și avea dreptate.

Nimeni – DAR ABSOLUT NIMENI – nici o formațiune politică, indiferent de denumire, NU FACE ABSOLUT NIMIC pentru bunăstarea românului de rând. Toți – DAR ABSOLUT TOȚI – s-au coalizat ÎMPOTRIVA românilor. Legi aberante, restricții imbecile, sărăcie, șomaj, analfabetism, boli, etc.

Oricât ar blama unii perioada coministă (mai ales anii ’80) eu continui să susțin că în acele vremuri m-am simțit MULT mai liber decât acum iar Ceaușescu a fost un îngeraș față de Arafat și Iohannis.

De aceea tot spun și repet: oameni buni, închideți televizoarele și GÂNDIȚI cu propriul creier. DISCERNEȚI. Dacă lăsți pe alții să gândească pentru voi veți regreta. Iar când veți ajunge să regretați va fi, din păcate pentru voi, PREA TÂRZIU.

 

Marian, 24 Noiembrie 2021