web analytics

Start Perpetuum Mobile!

Până acum vreo două luni gemea facebookul (ca și posturile Tv) de tot felul de specialiști în nutriție care ne îndemnau să consumăm cât mai multe fructe și legume pentru întărirea sistemului imunitar. Acum…? Nu vezi și nu auzi nimic altceva decât VACCINARE. Și se repetă acest lucru de mii de ori pe zi pentru a intra în subconștientul mulțimii că asta e singura soluție.

Oare…? Oare nu cumva acum s-a dat startul unui “perpetuum mobile”? Să zicem că se “descoperă” în curând vaccinul anticoronavirus. Nu contează de către cine, oricum acel vaccin e pus la punct de mult timp. Urmează vaccinarea în masă pentru ca populația să fie sănătoasă, nu? (zic “ei”…). Apoi, peste o lună, două, un an, doi “apare din neant” un alt virus, cel puțin la fel de “periculos”. Iarăși pandemie anunțată cu surle și trâmbițe de măreața OMS (care, între noi fie vorba, “nu poate” face nimic în privința pandemiei de foamete), iarăși “morți”, iarăși carantină, iarăși presa “liberă” se dă de ceasul morții să ne “informeze” cât mai panicard că a mai căzut careva de la etaj și a murit din cauza virusului, iarăși căutarea vaccinului, iarăși Iohannis iese cu masca pe față și spune “AM DECIS”… Apoi, bineînțeles, iar vaccinare. Însă n-am scăpat. “Specialiștii” ne anunță “panicați” că între timp actualul Coronavirus a suferit mutații și trebuie alt vaccin. Cel pe care l-am făcut deja nu mai are efect. Facem vaccinul, apoi “se trezește” iarăși celălalt virus. Și tot așa.

Personal eu cred că aici se va ajunge. Fiindcă nu este vorba de sănătatea publică (adică acei care prin 2011 închideau și DESFIINȚAU spitale spun că le pasă de sănătatea noastră? Să fim serioși… Le pasă doar de contul lor bancar. Cred că totul este doar o mascaradă pentru a se mai restrânge din drepturile și libertățile populației.

Dar până una-alta, eu aș zice să nu mai punem botul la toate aberațiile politicienilor și să punem mâna să mâncăm cât mai sănătos cu putință. Cât mai multe legume și fructe. Sistemul imunitar ȘTIE ce are de făcut. Și nu-i pasă de politică. El își are legile lui pe care le respectă din timpuri ancestrale.