web analytics

Tamaduire, CAS si alimente

Chiar incepusem sa ma nelinistesc constatand ca nu am mai scris cam de mult timp despre aberatiile tipic romanesti, despre batjocura conducatorilor la adresa supusilor… Dar uite ca mi-a venit agheasma apa la moara doar aruncand fugitiv o ocheada prin site-urile de stiri mioritice si una pe la Tv. Nu-mi trebuie prea multe. Vad titlul, eventual urmaresc stirea de 2 minute si imediat neuronul meu propriu si personal da semne de nervozitate. Incepe sa proceseze datele si dupa ce parcurge cativa de 11100101110010111… etc, se infierbanta. Il readuc la parametrii normali cu o cescuta de vreo juma’ de kil de cafea asortata la 2-3 tigari. Asta in general.

Insa in seara asta a trebuit sa fac provizii suplimentare din amandoua. Aproape ca ma doare pe mine prostia care ar trebui sa-i doara pe altii. Nu am sa insist prea mult asupra subiectului, fiindca am tot vorbit in ultimul timp despre asta.

Ieri a fost sarbatoare. Izvorul Tamaduirii. Si am vazut cum mii de romani s-au „tamaduit” rupandu-si iar hainele si calcandu-se in picioare pentru apa. Scena asta nu m-ar fi mirat, ba as fi considerat-o absolut normala pe undeva prin Congo, Somalia, Nigeria, prin Kalahari sau Atacama.

Citeste articolul