web analytics

Trei în unul: Trădare, Dictatură, Genocid

Asta înseamnă DICTATURĂ!
Asta înseamnă ÎNALTĂ TRĂDARE!
Asta înseamnă CRIMĂ LA ADRESA NAȚIUNII!
Asta înseamnă GENOCID!

          Iar „agenda de lucru” este deja definitivată din moment ce OMS spune că vor veni noi valuri de Coronavirus până prin 2022. De unde știu ei ce va fi peste doi ani? L-au întrebat pe Nostradamus? Pe Baba Vanga, pe Sundar Singh, pe Carmen Harra? Sau doar „Prietenii știu de ce”…?

          Zice Orban: „vor fi făcute câteva modificări constituționale”. Oare dobitocul ăsta chiar nu știe că modificările în Constituția unei țări se pot face DOAR cu acordul poporului după un REFERENDUM și nu peste noapte c-așa a primit el „indicații prețioase”?

          Tot Orban: „Este cea mai mare pandemie din istoria omenirii.” Pe bune? Înseamnă că le ai tare cu istoria… Poate e cea mai mare pandemie DE MANIPULARE din istoria omenirii! Pe lângă Pearl Harbor, războiul din Vietnam, 9/11, etc…

          Dar… Vă las să citiți ce mai debitează prim-trădătorul, apoi trageți concluziile:

           Ludovic Orban: „Organizația Mondială a Sănătății ne-a transmis că e necesară păstrarea distanțării sociale cel puțin până în anul 2022. Ne-au avertizat că vor veni noi valuri de coronavirus și trebuie să fim pregătiți.De aceea imediat după eradicarea pandemiei actuale vom legifera restricții de libertăți sociale mai întâi până la sfârșitul anului 2020. Vom pune în aplicare și recomandarea OMS de a segmenta populația pe intervale de vârstă și a izola persoanele în vârstă și cele cu boli cronice cel puțin până la apariția vaccinului. Nu știu dacă le vom izola în case sau în centre speciale. Vom schimba legislația și la locurile de muncă pentru a nu se intersecta persoanele pe care le consideram vulnerabile cu cele mai putin vulnerabile. Purtarea măștilor și mănușilor va deveni obligatorie cel putin până la sfârșitul anului 2020 în mediul public, va fi lege. Pregătim și Legea Vaccinărilor conform recomandărilor OMS și se vor emite certificate anuale pentru toți cetățenii.Nu știu încă dacă vom menține permisele speciale pentru deplasările publice, dar o vom face dacă e necesar. Va fi mai dificil cu vacanțele, va trebui să introducem restricții inclusiv în parcuri sau ieșiri la iarbă verde, dar le vom face prin lege nu prin ordonanțe militare. Competițiile sportive se vor juca fără public cel puțin până la apariția vaccinului. Cert este ca vor fi făcute câteva modificări constituționale, va fi un nou mod de viață socială legiferat, nimic nu va mai fi ca înainte. Este cea mai mare pandemie din istoria omenirii”!

Și totuși…  Iată-l pe magistrul nostru premier Orban, sărbătorindu-și ziua de naștere „exact” după recomandările OMS, împreună cu cei de teapa lui:

          Carcalacul nu răzbate „în spatele ușilor închise” ci doar la noi, cei „de jos”. Dacă OMS a făcut o recomandare pe care el cică vrea să o respecte, atunci pot să-i recomand și eu, cu multă căldură, să se împuște. Să vedem, va respecta și această recomandare, sau numai pe cea din „Caietul de sarcini” primit de la mai-marii lumii?

seers cmp badge