web analytics

TTIP – Oferirea pe tavă a României

Spuneam într-un articol anterior că tot circul ăsta Ponta – DNA – Iohannis nu este decât praf în ochii norodului nărod pentru a i se distrage atenția de la alte lucruri mult mai grave care se pregătesc în culisele politichiei româno-americano-europene. Și iată că era cât pe ce să am dreptate.

Astăzi, 10 iunie 2015, în Parlamentul European era programat votul Tratatului TTIP. Bineînțeles că și vajnicii noștri europarlamentari, pe care de vreun an nu i-am mai văzut la ochi, ar fi trebuit să voteze. Oare de ce sunt convins în proporție de 99% că ar fi votat pentru…? Întrebare retorică, desigur…

Dar… stupoare! Votul a fost amânat! Cele peste două milioane de semnături ale oamenilor 2milliondin țările UE și presiunea acestora pe europarlamentari au determinat Comisia Europeană s-o lase mai moale. Dar să nu ne culcăm pe-o ureche. Este doar o amânare. Imediat ce lumea se va mai liniști și va avea alte ocupații, vor vota. Presupun că acum se pregătesc niște evenimente care să distragă atenția populației. Să nu ne mire dacă vor mai avea loc niște atentate „islamiste” puse la cale din umbră de „prietenii” americani specialiști în menținerea terorii, dacă vom fi „bombardați” cu emisiuni lacrimogene și Jurnale cu autobuze răsturnate prin Congo, cazuri de copii abandonați sau vânduți de către părinți, babe violate și alte asemenea știri „cultural – educative”. Nu puneți botul la dintr-astea. Mai degrabă stingeți televizorul și luați-vă la întrebări parlamentarul pe care l-ați votat.

Mai țineți minte? „Români, vi se pregătește ceva”. Acum e TTIP.

Citește articolul